Tarieven

 De Zoete Geest in LINDEN, De Geest 4

 

Proefles: € 8,=

Kom je niet meer dan 2x in de maand, dan zijn de losse lessen aantrekkelijker. Dan betaal je 24 euro per maand. Voor een enkele losse les tussen abonnementen in is het € 12,=

Een abonnement is 3 maanden geldig en hiermee kun je 10 lessen volgen voor 105 euro. Dat is 35 euro per maand.                     10-lessenkaart – 13 weken geldig: € 105,= 

Mocht het voor jou een probleem zijn om het bedrag van 105 euro in 1x te betalen, dan is er ook de mogelijkheid om het in 3 termijnen te betalen. Ofwel, je betaalt dan 35 euro per maand. Is je 10 lessenkaart eerder gebruikt dan de 3 maanden geldigheidsduur, dan begint de nieuwe betaling wel in de week waarop de nieuwe kaart in gaat. Dus het kan dan voorkomen dat je misschien in één maand toch 70 euro dient te betalen. Wanneer je hier voor kiest ga je de betalingsverplichting aan voor een hele kaart van 105 euro.

20-lessenkaart – 6 maanden geldig: € 200,= 

 

Het bedrag voor de lessenkaart gelieve per bank overmaken aan: 
Lisethe Janssenrekeningnr NL78 INGB 0006947793 onder vermelding van je naam en kaartkeuze (10/13, 20/6 ). Er vindt geen restitutie plaats van gemiste lessen.

Bij de Zoete Geest dien je over een eigen yogamat te beschikken i.v.m. de hygiëne. De kosten van een yogamat bij Yogabron zijn 25 euro.

 

COACHING 

  • Voor een individuele coachingsessie kun je contact met mij opnemen. De sessie duren een uur en kosten 75,=.
  •  Voor coachingstrajecten innerlijk leiderschap zie mijn andere website:  www.lisethe.nl

 

   Ik vind je een bijzonder goede coach; zeer integer, zeer kundig, zeer afgestemd. Het gaat heel diep. Het gaat bij mij direct naar de kern. Het geeft me inzicht en ik merk dat je het bij het juiste eind hebt. Ik vind je gewoon geweldig en het helpt mij enorm bij mijn klachten. Het draagt bij aan het maken van de goede stappen voor mij en soms komen er ook verrassende dingen uit.  – Irma”